• Isabella Gry Madsen

Hvordan laver man en Dry Martini? Lær at lave den i blot 6 trin her!

Er der noget så cool som at bestille James Bonds favorit drink Dry Martini? Lær at lave den i din egen hjemmebar i blot 6 korte trin i videoen her.
Historie


Cocktailen Dry Martini siges at være opfundet i starten af 1900 tallet i New York af bartenderen Martini di Arma di Taggia til John D. Rockefeller. Den er siden blevet gjort kendt som Agent 007 James Bonds go to cocktail. Martinien har siden været basis for mange andre cocktails inkluderende Martinez og de mange varianter af Martinien som Apple martini. Lær at lave den her i 6 korte trin!


Ingredienser


1 barske Dry Vermouth

6 cl Vodka eller Gin

Grøn oliven til pynt


Metode


Trin 1: Nedkøl dit Martini glas ved at enten putte is i glasset eller dit glas i fryseren, mens du laver drinken


Trin 2: Hæld 1 barske Dry Vermouth i din shaker.


Trin 3: Hæld 6-8 cl Vodka eller Gin i din shaker. Dette er smag og behag om man ønsker med vodka eller gin, men når først du har fundet din favorit, så holder man sig ofte til den.


Trin 4: Hæld is i din shaker og shake drinken


Trin 5: Brug din strainer og fine strainer til at si drinken i det nedkølede glas. Hvis du har nedkølet glasset ved at fylde det med isterninger, så husk at hælde isterningerne ud først.


Trin 6: Pynt med 1-2 grønne oliven eller en fin citronskræl


Voila! Du har nu lært at lave den klassiske cocktail James Bond drak i de tidligere fin med bestillingen "Shaken not stirred".


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle