• Isabella Gry Madsen

Gin & Tonic i lange baner

Opdateret: maj 10

Gin & Tonic er en den mest simple og alligevel mest populære drink i Danmark i gennem mange år. Du kan let variere dine Gin & Tonics med lækre nye gins og tonic vand med forskellige smage.Alle kender den, alle kan lave den, alle kan drikke den. Gin & Tonic passer let ind i til din middag og privatfest, men gør dig selv og dine gæster en tjeneste og server den med stil.


Ingredienser


4 cl Gin

Tonic vand


Glas: Highball eller low ball


Metode


Fyld dit glas med isterninger til toppen. Hæld først gin i glasset og fyld med tonic vandet. Metoden er den mest simple, men det vigtige med Gin & Tonic er ingredienserne og at pynten matcher dit valg af gin og tonic vand. Gin er fremstillet på krydderier og du vil kunne læse på din gin, hvilken smag den er fremstillet med og fremhæv smagen ved at pynte efter dette.


Danske gins

Denne økologiske danske Njord Comeback Quinine Gin (annonce-link) fremstillet med blandt andet citrusfrugter, gran, hyldeblomst og rabarber. Derfor har du også rig mulighed for at pynte med rabarberstænger (annonce-link) der går fint med flaskens udseende. Den vil gå godt til velkomstdrinks og varme dage, samtidig med at du støtter en dansk spiritus virksomhed og muligheden for at præsentere en ny gin for veninderne.


Hvis du søger en anden smagspalet og look for dit gin, så vil vi anbefale Plateau Gin (annonce-link). Den er biodynamisk fremstillet med appelsin, kaffe, enebær og lakrids, så en dehydreret appelsinskive (annonce-link) eller en lakridsrod (annonce-link) vil være den perfekte . Ginen er fra det danske firma Plateau Spirits, som er opstartet i 2015.
Tonic vand


Tonic vand kan være en smule bittert for mange mennesker imens for andre er det årsagen for at de kan lide det. Der findes forskellige tonic vand i supermarkederne, som for mange er helt fint, men ønsker du at optimere din Gin & Tonic og introducere dine gæster for nye smagsoplevelser, så har vi et par forslag her.


1724 Tonic vand er en spansk produceret tonic vand, men kininen plukkes fra Inca Trail i Andesbjernene i Peru i 1724 meters højde. Tonic vandet (annonce-link) har en mild bitter kinin og sød citron smag. Den kommer også i en glasflaske med 20cl, men jeg synes at, dåsen har et smukt og elegant design, som vil passe godt ind i din hjemmebar.


Ønsker du en dansk gin der kan gå sammen med din danske gin, så vil vi anbefale den økologiske Oh Deer Tonic Vand (annonce-linkt). Den danske tonic vand er lavet af vennerne Martin, Anders og Mikkel med et mål om at repræsentere den danske natur, hvilket kommer til udtryk i emballagen med kronhjorten som symbolet på deres label. Tonic vandet har en balanceret tørhed og sødme som ikke vil oversky din gin.Så vi kan konkludere at Gin & Tonic er en simpel drink, men som du nemt kan servere med stil!

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle