• Isabella Gry Madsen

Lær opskriften på Margarita her

Opdateret: 3 dage siden

Margaritas er forfriskende, lækre & kan varieres til enhver smag. Læs med & lær at lave denne festlige cocktail lige her med!


Klassisk Margarita


Den klassiske Margarita er en respekteret lækker cocktail der med de rette ingredienser er en stilfuld og forfriskende drink.


Glas: Margarita, martini eller low ball

Metode: Shake

Pynt: Lime skive eller dehydreret lime skive (annonce-link)

Ingredienser:

  • 4 cl Tequila (blanco) - vi anbefaler Fortaleza blanco (annonce-link)

  • 2 cl Cointreau (valgfrit)

  • 3 cl Frisk lime juice eller valgfri smag

  • 1 cl Sukkersirup eller Agave sirup (annonce-link)


Fyld alle ingredienser i din shaker, shake med is, si med din strainer og hvis du har en lille 'fine strainer', så er det bedre (se billede). Du hælder simpelt drinken i glasset med sien under din normale cocktail si. Hvis du ikke har Cointreau i din hjemmebar, så kan det godt undværes. Målene opgivet efter brug af Martini glas. Hvis du ønsker at bruge et low ball glas (lille vandglas), så husk at fyld is i dit glas før, at du fylder drinken i glasset.
Klassisk Frozen Margarita


En frozen eller frossen Margarita er mere forfriskende og tropisk at se på.

Glas: Margarita, martini eller low ball

Metode: Blended

Pynt: Lime skive

Ingredienser:

  • 4 cl Tequila (blanco) - vi anbefaler Calle 23 blanco (annonce-link)

  • 2 cl Cointreau (valgfrit)

  • 3 cl Frisk lime juice eller valgfri smag

  • 1 cl Sukkersirup eller Agavesirup (annonce-link)

Fyld alle ingredienser i din blender og herefter put omkring 6-8 isterninger i. Det er en god idé at prøve sig frem med isterningerne og blender hastighed og tempo, men konsistensen bør være forholdsvis tyk.
Valgfri smag i Margaritas


Margaritas er klart en da de drinks, som du nemt kan variere efter smag og behag. Jeg kan klart anbefale mango (annonce-link) Margarita, som er et hit hos mange. Derudover går jordbær (annonce-link) eller ananas godt i hånd, men du kan sagtens blive kreativ med din yndlingsmage. Det eneste du skal gøre er, at udskifte din sukkersirup med din sirup smag efter dit valg. Ekstra point hvis du matcher din pynt med din smag og for de klassiske Margaritas, som ikke er blendet, der kan du virkelig pifte drinken op med dehydreret frugt som du kan købe billigt hos Frugtskiver.dk (annonce-link)!5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle