• Isabella Gry Madsen

Server den simple forret melon & parmaskinke på 3 flotte måder her!

Opdateret: juni 17

Det er altid sjovere når du kan præsentere dine retter pænt! Her viser vi 3 måder, som du kan servere din melon med parmaskinke på!
Denne forret er ret simple at lave, så hvorfor ikke servere den på en flot og præsentabel måde? Læs med for skabe en smuk snack eller nem forret, som dine gæster ønsker at tage billeder af og sent vil glemme.


Melon på spyd


Den klasiske kombination af melon, mozzarella og parma skinke passer godt til sommerens fester og grill aftener. Denne version er også nem at servere til receptioner, fester eller til når dine gæster går rundt og hygger. Spyddene kan du købe i de fleste supermarkeder og det samme med mozzarella kugler. For at skære melonen ud som kugler, så skal du bruge en melonkugleske som denne (annonce-link) til blot 68kr.


Hvis du ønsker at varierer farverne en smule mere, så kan du sætte nogle friske basilikum blade ind i mellem. Tip: Husk at lave et par stykker uden skinke i tilfælde af, at dine gæster er vegetarer.

Melon salat


En anden nem forret, som du kan serverer til en middag enten én stor, som man kan spise af med tandstikker eller små gafler eller hvis det er en mindre middag, så kan du servere dem per gæst i mindre størrelser er en sommersalat med melon. Husk at variere lidt med farverne, som du kan se på billedet for en fin præsentation. En smuk skiferplade til servering er stadig cool til brug for servering og overraskende billigt, som denne til blot 49kr.


For at lave fine melonkugler, så kan du bruge en melonkugleske eller en isske som denne (annonce-link).
Parmaskinke blomster i melon skål


Hvis der er noget vi elsker og er stolte af i Danmark er det at undgå madspild. Det kan man godt sige, bliver vist i denne forret. Start med at skære melonen over i halv og udskær melonkuglerne. Når melonen er helt udskåret, så tager du én parmaskive ad gangen og ruller dem sammen, som set på billedet. Da parmaskinke i sig selv er ret smuk i farverne, så kan de nemt ligne en rose. I bunden af rullen kan du stramme den en smule, så der kommer mere struktur på "rosen". Placer melonkuglerne og eventuelt mozzarella kugler rundt om roserne i melonskålen.6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle