• Isabella Gry Madsen

Paloma Party

Opdateret: maj 10

Paloma drinken stammer fra en mexicansk lille bar i Tequila, men vil passe perfekt ind i din stue, som et opfriskende og ny cocktail for dine venner.Don Javier Delgado Corona opfandt drinken Paloma (betyder duge på spansk) i hans charmerende lille bar i Tequila. Der findes stadig ikke mange klassiske cocktails med Tequila, men Paloma er en klassiker i Tequila elskernes samfund. Den er frisk og en smule bitter smag fra grapefrugten med et sommerligt look.


Ingredienser


4 cl Tequila Blanco - vi anbefaler Fortaleza Blanco

2 cl Lime juice

1 cl sukkersirup (valgfrit)

Grapefrugt sodavand


Pynt: Grapefrugtskive

Pynt pro tip: Ønsker du et mere professionelt og klassisk look, så kan vi anbefale en dehydreret grapefrugt skive som denne (annonce-link).


Metode


Tag et highball eller lowball glas og fyld med isterninger til toppen. Hæld din Tequila, lime juice og evt. sukkersirup, hvis du ønsker at mildne bitterheden en smule, i glasset. Herefter fyld i med grapefrugt sodavand til toppen og dekorér med pynt.


Glas kant


Hvis du ønsker et cool look, så kan du lave en enten salt eller sukker kant på dit glas og det er meget simpelt! Før du hælder is og ingredienser i dit glas, skal du først gnid en tyk limeskive rundt om kanten enten hele vejen rundt eller halvvejs rundt. Hæld salt eller sukker i en lille dyb tallerken og rul glaskanten, der hvor der er lime juice rundt indtil det hænger fast i ca. en 1 cm høj kant. For at skille dig af med ekstra salt eller sukker kan du let banke på glasset, mens du vender det på hovede, for at undgå pynten går i drinken.


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle